EawniHD Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dzień dobry, Chciałbym zapytać się czy orientuje się ktoś, jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma kierunkami? Mam dylemat, ponieważ dostałem się na WAT na inżynierię biomedyczna, ale dostałem się również na inżynierię medyczną do Krakowa. Do Krakowa mam bliżej od swojego miejsca zamieszkania, natomiast wydaje mi się, ze po inżynierii biomedycznej jest potem więcej możliwości niż po inżynierii medycznej, chyba że coś zle rozumiem. Prosiłbym o jakieś sprostowanie, może jacyś absolwenci będą w stanie się wypowiedzieć? Za każda odpowiedź serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Porównaj sobie siatki godzin i program studiów, a może okazać się tak, że kierunki różnią się tylko nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EawniHD Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 W takim radiem biorę się za porównanie, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...