olz Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Cześć, mam następujący problem - prawie 3 lata temu (koniec września 2017) zostałem skreślony z listy studentów za niezłożenie w terminie pracy dyplomowej. Jedynym niezaliczonym przedmiotem jest seminarium dyplomowe, bo nie dało się go zaliczyć bez oddania pracy, a gdybym napisał, to na pewno podszedłbym do obrony ;) Czy po takim czasie jest możliwe wznowienie tylko do obrony? W regulaminie studiów jest, że termin to 2 lata, natomiast https://psrp.org.pl/wznowienie-studiow/ znalazłem informację o 3 latach. Niestety dodatkowym problemem jest to, że już raz wznawiałem studia na swojej uczelni... Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Oczywiście wysłałem maila do dziekanatu prawie 2 tygodnie temu, natomiast do tej pory żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Jest to możliwe ale to już decyzja dziekana. Kwestia jest taka czy nie będzie różnic programowych. Najlepiej umówić się na spotkanie z Dziekanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...