Snowy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Hej, mam dylemat odnośnie wyboru studiów, ponieważ bardzo interesują mnie perspektywy związane z matematyka komputerowa na uj i zastanawiam się czy będę w stanie się utrzymać zaczynajac studia bez jakiejkolwiek wiedzy związanej z programowaniem. Do rozpoczęcia roku akademickiego jest ponad miesiąc i co ewentualnie mógłbym w trakcie jego zrobić. Mam również pytanie od jakiego języka zacząć. Może znajdzie sie jakaś osoba z uj co ma wiedzę na ten temat lub jeszcze lepiej z matematyki komputerowej. Kończąc z matematyka nie mam zadnego problemu wiec jedyna niewiadoma dla mnie to te programowanie i rzeczy z tym związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Spokojnie studia zaczynają się od zera jeśli chodzi o wiedzę z zakresu studia.net/informatyka, natomiast idą bardzo szybko i trzeba być systematycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...