FragHunter12 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Witam. Co myślicie o o kierunku Podyplomówki z zarządzania? Interesuje mnie tylko Uniwersytet Warszawski. Jak z perspektywami po kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Cześć, O co dokładnie pytasz. Co chciałbyś robić po takich studiach? Masz jakiś pomysł na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragHunter12 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Chciałbym się dowiedzieć trzech rzeczy: 1. Czy poleca Pan administrator i inni użytkownicy te studia pod kątem przydatności dla studenta, czy można coś przydatnego życiowo z nich wynieść. 2. Jak z pracą po tych studiach, etat 3. Czy studia kształtują charakter przedsiębiorczy. W przyszłości myślałem nad założeniem własnej działalności, i czy te studia przydadzą mi się pod tym kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 1. Jeśli są zgodne z Twoim zainteresowaniem to polecam. Te studia są o wszystkim i o niczym, całkiem dobre na I stopień, ale nie dają konkretnego zawodu, czy konkretnych umiejętności potrzebnych na rynku pracy. 2. studia pracy nie dają. 3. Coś tam uczą, ale nijak ma to do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragHunter12 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jeśli miałby Pan wybrać między prawem i zarządzaniem, oba kierunki na Uniwersytecie Warszawskim, to co by Pan wybrał? Subiektywnie i obiektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Tylko subiektywnie. Wybrałbym to co mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragHunter12 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jak Pan uważa, które studia bardziej przydadzą się w działalności gospodarczej: prawo ze specjalizacją gospodarczą czy Podyplomówki z zarządzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Trudno powiedzieć. Nie ma to takiego znaczenie. Oba kierunki mozna wykorzystać. Jednak żaden z nich nic nie daje w kwestii sukcesu działalności Jeśli prawo to pamietaj że jedynie studia jednolite magisterskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz100 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Polecam Podyplomówki z zarządzania na Uniwersytecie Warszawskim. To dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...