szym3k Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Cześć, złozyłem papiery na studia niestacjonarne Informatyka na UWM. Chciałbym to połaczyc z praca. Praca może nie jest najlżejsza, bo na produkcji. W lato-wiosna wolnego mało. Jednak zarobki jak na taka prace i bez doświadczenia są duże, bo ponad 4tys/mies. Pracuje już tu ponad 2 miesiace i nie narzekam. Wiem, ze mam mozliwosc pracowania tam i studiowania, będę dostawal wolne, gdy sobota/niedziela bedzie pracujaca zeby móc iść na zajęcia. Wiem, ze sa takie osoby na moim dziale, ktore lacza studia i prace. Jeszcze jeden plus jest taki, że z czasem moge zostać Operatorem maszyn(jest na to duża szansa, wystarczy troche czasu i nauki), a gdy zdobędę umiejetnosci informatyczne to jest szansa zatrudnienia się na Informatyka w tej samej firmie, wiec mysle że to dobra opcja. Słyszę też opinie, że nie dam rady tego połączyć. Jest ktoś może kto studiował zaocznie infe i pracował? Jak jest? Jak później patrzą na to pracodawcy? Prosze o opinie. Jestem tego świadom, że będzie cięzko momentami, a czasu mało, ale jestem tego zdania, że jeśli się chce coś osiągnąć to nigdy nie jest łatwo, a informatyka na dziennych również jest wymagajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Studia niestacjonarne w połączeniu z pracą są bardziej wymagające od tradycyjnych studiów. Pracodawca będzie na to patrzył bardzo dobrze bo masz już jakąś pracę za sobą a i dyplom też masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...