Olcik998 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Cześć, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyborem studiów w Katowicach. Interesował mnie kierunki takie jak Położnictwo, kosmetologia i ratownictwo medyczne. Rekrutowałam już na UJ ale wiadomo wole się jeszcze "zabezpieczyć" na innej uczelni. Tylko że tutaj pojawia się problem ponieważ gdy znalazłam już uczelnie z Kosmetologią (Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa w Katowicach) to okazało się ze studia stacjonarne są płatne. Moje pytanie brzmi które uczelnie w Katowicach są Państwowe gdzie nie trzeba płacić czesnego ? Mam jeszcze jedną sprawę dotyczącą uczeni Nie mogę nigdzie znaleźć kierunku studiów Położnictwo jedynie na Śląskim Uniwersytecie Medycznym no ale właśnie...patrzyłam na jego opinie i trochę mnie niepokoją. Jest trochę dobrych komentarzy na temat tej uczelnie ale jest również multum negatywnych. Tutaj chciała bym zapytać was o opinie co sądzicie o tej uczelni ? Jest to jedyna uczelnia w Katowicach (z tego co widziałam) która oferuje kierunek Położnictwo który interesuje mnie najbardziej z nich wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Położnictwo to element pielęgniarstwa dlatego tak najczęściej występuje. Proszę bardzo, uczelnie publiczne https://www.uczelnie.net/slask/publiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...