Krzemieniewski Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Cześć wszystkim, od długiego czasu zastanawiam się, czy wybrać kierunek informatyka na UJ. Informatyka jest mi bliska, bo interesuje się nią od małego. Więc podstawy mam ogarnięte. Pytanie, czy można spokojnie wybrać tę uczelnię. Czytałem pochlebne opinie, ale chciałem się jeszcze dopytać was, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą uczelnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturKadrys Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Po ukończeniu studiów perspektywy znalezienie pracy myślę, są dobre. Ja znalazłem prace już na 5 roku. W sumie wysłałem CV do jednej z firm i ku mojemu zdziwieniu odpowiedzieli. Dostałem ofertę pracy po pierwszej rozmowie, większość znajomych z roku też nie miała problemów ze znalezieniem pracy. Co do samego studiowania, cenię sobie pomoc kadry. Dużo możesz się nauczyć, jeżeli się przyłożysz i jesteś ciekawy tej branży. Dużo trzeba z własnej strony praktyki i zaangażowania, aby być dobrym. Ale potem jest praca, nawet ze względu na to, że rynek ma zapotrzebowanie na specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...