balbuska Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 WItajcie Zaczyam w tym roku Prawo na łazarskim (dzienne). Czy jest tutaj ktoś jeszcze, kto zaczyna w tym roku albo już tam studiuje i mógłby udzielić kilku dobrych rad. Mnie przekonała nowa oferta programowa na prawie, które będzie bardziej skierowane na konkretne specjalizacje i praktyki, a nie tylko samą teorię. Jak to wygląda faktycznie, wie ktoś? I jak z życiem studenckim na uczelni? Dajcie znać, bo ja na razie nie znam tam nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Hej, ja nie studiuję, ale od znajomych słyszę różne opinie. Niektórzy chwalą, niektórzy ganią. Pewnie jest tak jak wszędzie, nigdy wszystkich się nie zadowoli . Powodzenia na studiach, napisz jak się Tobie tam wiedzie? Kierunek wybrałaś ciekawy i trudny. Masz prawników w rodzinie? Jaką specjalizację wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbuska Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mam nadzieję, że nie będę tej decyzji załowała. A na łazarskiego zdecydowałam się właśnie między innymi dlatego, że od tego roku wprowadzają program, który będzie skierowany głównie na konkretne specjalizacje. Wiem, ze mają np. prawo lotnicze. Wszystko wyjasni się pewnie już po pierwszym roku. I dziękuje za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Prawo lotnicze, to ciekawe. Chyba to jest bardzo unikatowa specjalizacja w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukabura Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Łazarski bierze też udział w tym projekcie: http://mbr.info.pl/ Ale to informacja bardziej dla tamtejszych studentów ekonomii, niż prawa Ciekawe, warto rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...