Kasia 445 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam, czy po licencjacie z chemii medycznej można się załapać do jakiegoś laboratorium? Kończę w tym roku i zastanawiam się czy kontynuować ten kierunek za rok, bo szczerze mówiąc szkoda mi czasu na naukę tak intensywna że nawet nie mogę pracować w czasie studiów, żeby odciążyć rodziców. W razie czego jaki kierunek można zacząć na magisterkę może być niezwiązany z obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 No właśnie musi być związany z obecnym. Studia II stopnia pogłębiają wiedzę z I stopnia. Musisz szukać czegoś związanego z Studia na kierunku chemia. Najczęściej na II stopniu jest dużo mniej zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia 445 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nawet jak w mojej okolicy jest mało laboratoriow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nie rozumiem co ma to pytanie do wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...