Verdilo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zastanawiam się, o co chodzi z tymi studiami niestacjonarnymi, to znaczy, że są one zaoczne i wyjazdy są tylko w weekendy? Wydawało mi się, że kierunek lekarsko-dentystyczny można wykonywać jedynie na studiach dziennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Chyba niestacjonarne realizujesz że stacjonarnym tylko za nie płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verdilo Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Też mi się tak wydaję i chyba tak jest, poprzeglądałem to i owo. Na płatne są niższe progi, łatwiej się dostać. Mam jeszcze inne pytanie, czy spora jest różnica w poziomie nauczania np. na studiach medycznych na Litwie w porównaniu do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nie mam takiej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...