polaksrolak Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam! Mam zamiar złożyć papiery na bioinformatykę na uniwersytet pedagogiczny więc piszę tutaj o informacje bardziej doświadczonych kolegów/koleżanki. Chciałbym się dowiedzieć: czy ciężko dostać się na ten kierunek na UP (jakie orientacyjnie są progi punktowe), czy jako, że jestem po technikum informatycznym i Studia na kierunku biologia i chemii w szkole nie miałem od gimnazjum dam radę "nadrobić" materiał z tychże przedmiotów. Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Zdecydowanie lepiej iść n informatykę A z Studia na kierunku biologia zrobić studia podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaksrolak Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Dzięki za radę, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Raczej nie dasz rady nadrobić tych przedmiotów w trakcie studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaksrolak Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ale czy ma Pan jakąś wiedze lub doświadczenie z tym kierunkiem czy to takie gdybanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jestem po biolchemie i mam znajomych, którzy studiowali podobne kierunki i było im mimo wiedzy z matury bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...