magdagessler Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Od października chciałabym zacząć studia zaoczne mgr na WSB i poważnie myślę nad zarządzaniem (specjalnosć: Podyplomówki z zarządzania zasobami ludzkimi). Sprawa wygląda jednak tak, że na licencjacie (kierunek typowo społeczny) nie miałam nic wspólnego z matematyką i obawiam się czy sobie poradzę po takiej przerwie. Ostatnią styczność z matematyką miałam w liceum i to na naprawdę średnim poziomie. Czy ktokolwiek ma jakies pojęcie jak wygląda ten kierunek na tej uczelni? Najlepiej Bydgoszcz, ale chętnie poczytam też opinie z innych miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Przed wklejanie treści z innego portalu proszę to najpierw edytować zgodnie z regulaminem forum. Na zarządzaniu na WSB można sobie poradzić z matematyka. Jeśli dostaniesz się na te studia to powinny zostać wyznaczone różnice programowe, które koniecznie trzeba zaliczyć A te będą głównie z matematyki i statystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...