Robur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 witajcie Mam 23 lata, 2 lata temu pisalem mature z ktorej mowiac wprost slabo mi poszlo. niemam mozliwosci poprawy jej w tym roku poniewaz jestem za granica. posiadam w sobie potencjal i zainteresowanie historia tak tez chcialbym studiowac kierunek zwiazany z historia by w przyszlosci polaczyc to z turystyka i byc np przewodnikiem w jakims grodzie sredniowiecznym. czy jest jakas szkola w trojmiescie ktora przyjelaby takiego pacjenta z wynikami : Jezyk Polski 44% jezyk Angielski 80% matematyka 34% rozszezenie z Angielskiego 24 % :/ najlebardziej pasowaly by mi studia dzienne ale w mojej sytuacji nie moge wybrydzac i kazda propozycja jest dobra dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na pewno znajdziesz. Wymagania na studia historyczne nie są wysokie. Moim zdaniem możesz próbować na UG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...