chemiaumcs Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Aktualnie jestem na pierwszym roku szkoły policealnej na kierunku technik farmaceutyczny. Jednak ambicje nie dają mi spać i ciągnie mnie na studia chemiczne. Stąd ten temat. Chciałabym się zorientować szczególnie od osób studiujących chemię podstawową i stosowaną jak jest z czasem wolnym, jak rozłożone są zajęcia, czy jest ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro99 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja nie jestem z tego kierunku, ale jak czytam to co piszesz to powiem Ci tylko tyle - podążaj za ambicjami Kiedyś możesz żałować, ża na tym etapie nie zmieniłaś kierunku studiów i nie podjęłaś odważnej decyzji. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja uważam że szkoła policealna dobrą jest jaki uzupełnienie wiedzy która nabędziesz na studiach, bądź o jej rozszerzenie o powiązane dziedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...