pinacolada Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Cześć wam :) mam pytanie, jaką odzież roboczą, laboratoryjną trzeba mieć na labkach? Fartuch wystarczy, czy może coś w stylu roboczych kombinezonów? :D Pytam, bo zamierzam od października iść na biotechnologię i nie wiem w co się zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 w nic się nie zaopatruj. Na studia wystarczy normalny fartuch. Obecnie ceny są tak porażająco wysokie, że nawet o tym nie myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinacolada Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 12:49, pinacolada napisał: Cześć wam mam pytanie, jaką odzież roboczą, laboratoryjną trzeba mieć na labkach? Fartuch wystarczy, czy może coś w stylu roboczych kombinezonów? Pytam, bo zamierzam od października iść na biotechnologię i nie wiem w co się zaopatrzyć. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Proszę nie próbować przemycać spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...