Licealista Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Cześć, Temat aktualnie na czasie, pomysłem że może warto pomyśleć jak wykorzystać ten wolny czas, żeby go nie zmarnować. Ja osobiście (jescze jestem uczniem LO) korzystam z możliwości lekcji na skype, którą zapewniają niektórzy moi nauczyciele, powtarzam słówka z języków obcych, robię zadania maturalne. Rzecz jasna nie poświęcam na to całego dnia tylko rozkładam sobie po trochu na każdy dzień. Studenci jak to wygląda w waszym przypadku, czy możecie mi polecić jakieś fajne kanały na yt lub blogi, z których zaczerpne coś pożytecznego. Proponuję luźną dyskusje na temat kwarantanny oraz jak wykorzystać ten czas. Zapraszam do włączenia się do dyskusji oraz życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albbinaa Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 jakoś ten dany nam czas trzeba dobrze wykorzystać moim zdaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal12 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Zawsze to robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...