LuzMisiek Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Witam, czy jest szansa aby się dostać na informatyke zaocznie na UMK z przedmiotami mat,ang,pol podstawowe + ang rozsz. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 mysle, że matematyka rozszerzona bedzie koniecznością, szczególnie, że UMK to uczelnia badawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzMisiek Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 13:12, Łukasz napisał: mysle, że matematyka rozszerzona bedzie koniecznością, szczególnie, że UMK to uczelnia badawcza Szkoda, myślałem że by się dało dostać jak na zaoczne. Jestem programistą ale niestety nie posiadam papierka. A na uczelnie typu WSB nie chciał bym iść, bo słyszałem wiele złych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Z niestacjonarnymi nie jest tak źle i można próbować. Problem w tym że na nieatacjonarna informatykę idą Ci co się nie dostali na stacjonarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...