Adam Sienkiewicz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Witam. Co decyduje o tym, że niektórzy dobrze zdają maturę, szybko uczą się języka a niektórzy tacy jak ja nie mogą jej zdać. Jeśli chodzi o mnie nie lubię i i mam problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem. Jednego słówka z angielskiego uczę się średnio 6 minut łącznie z powtórkami. Na ogół oczekuje wypowiedzi specjalistów od filozofii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Każdy ma predyspozycje do czego innego jeden jest humanista drugi zaś ścisłowcem, jeden bez problemu uczy się języków drugi zaś jest specem od komputerów czy silników. Decydować mogą o tym twoje zainteresowania, jeśli uczysz się tego co lubisz szybko ci to idzie, a jeśli robisz coś na przymus to idzie "jak krew z nosa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Sienkiewicz Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 To znaczy, że osoba nadająca się na studia to osoba, która jest wybitnie zdolna w kierunkach scisłych czy humanistycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 W teorii tak, a w praktyce z tym to różnie bywa. Są ludzie którzy ukończyli studia chociaż nie powinni kupili pracę, ukończyli jakieś prywatne wyższe szkoły zbierania czereśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...