Karol0981 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Część, jestem nowy, więc jak coś pomyliłem proszę o uwagę. W tym roku zdaje maturę na poziomie rozszerzonym z matematyki , geografii oraz angielskiego. Chciałbym iść na studia informatyczne . Czy dam sobie radę, bez podstawowych umiejętności informatycznych?(ostatnio informatyke miałem w 1kl liceum), czy poradzę sobie tylko po matmie rozszerzonej . Dodam że od zawsze bez problemów radzę sobie na matmie, ale mam wątpliwości czy wystarczy mi sama studiuj matmę na informatyce. Dodam, że chce studiować na UMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Studia są dostosowane do matury z matematyki rozszerzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasul Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na początku studiów powinno być więcej matmy, jeśli wykorzystasz ten czas, żeby samemu uczyć się studia.net/informatyka albo przynajmniej później będziesz solidnie pracował to masz szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...