sidorek26 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam. Chciałem dowiedzieć się na jaką uczelnię powinienem pójść. Kończę w tym roku technikum w zawodzie Technik Informatyk. Chciałem pójść na studia właśnie z informatyką lub grafiką związane. Niestety nie potrafie zdecydować która uczelnia będzie dla mnie najlepsza. Słyszałem że Politechnika stoi na bardzo wysokim poziomie lecz obawiam się że moge nie podołać matmie (nie jestem w niej dobry niestety :p ) z kolei słyszałem ze na WSIiZ jest niski poziom a ceny mega wysokie ( dodam że jestem z poza Rzeszowa i musze wynajmowac mieszkanie). Proszę o pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jeśli jesteś słaby z matematyki to na informatyce się sparzysz i to szybko. Bez względu na to czy to politechnika czy uniwersytet. Z drugiej strony uczelnia prywatna ma niższy poziom. Być może właśnie dla takich osób jak Ty. Możesz też studiować niestacjonarnie i iść do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...