jbkub Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Cześć, chciałbym zapytać gdzie najlepiej będzie studiować Psychologię w stolicy? Zamierzam ciężko pracować, więc zależy mi rzeczywiście jak najwięcej się nauczyć. W grę wchodzą uczelnie prywatne, ale w trybie zaocznym lub publiczne w trybie dziennym (opłacanie studiów lub mieszkania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Polecam zerknąć i poczytać https://studia.pl/kierunki/humanistyczno-spoleczne/psychologia/ Jest Vistula, jest Łazarski. Są inne renomowane uczelnie prywatne w Warszawie. Na pewno UW z publicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbkub Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Czytałem wiele dobrych opinii o SWPS, rzeczywiście jest tak dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 To solidna uczelnia. Jednak wybór to głównie indywidualne preferencje, trzeba pojechać do uczelni i zobaczyć co i jak. Co Ci się podoba, a co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbkub Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Trochę poczytałem i myślę, że mój wybór padnie na jedną z tych uczelni: SWPS(zaocznie), UW(raczej dzienne, ale oferują też zaocznie) lub UKSW z tą uczelnią sprawa jest taka, że jest w najlepszym dla mnie położeniu, ale nie mogę znaleźć zbyt konkretnych opinii co do samej uczelni i danego kierunku, ktoś może wie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 UKSW raczej odbiega od pozostalych dwóch uczelni poziomem kształcenia. Zwróć uwagę, że UW jako jedna z 10 uczelni w Polsce ma status uczelni badawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akinom1988 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z mojego rozeznania doradziłabym SWPS - zaocznie, albo UW dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominium Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 psychologia na UW - to jest dobry wybór. Moja siostra jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...