kililili Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Szanowni, moja sytuacja jest może i typowa, ale nie znalazłam w pełni satysfakcjonującej odpowiedzi. Studia zaliczone - seminarium również, "zakończyłeś studia na tym etapie" Praca do dnia złożenia w archiwum prac dyplomowych została złożona. Jednak promotor miał kilka uwag technicznych, więc cofnął do poprawienia. W międzyczasie dostałam decyzję o skreśleniu z listy studentów. Obecnie sytuacja wygląda tak: - program studiów zaliczony, seminarium też, - praca czeka wgrana w archiwum na antyplagiat, - dziś otrzymałam decyzję o skreśleniu. Co robić? Wnioskować o wznowienie studiów na czas obrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selena24 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Mam podobną sytuację co ty, ale w odróżnieniu od Ciebie mam prawie cały program studiów zaliczony(czekam na ocenę z ostatniego przedmiotu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...