Kinga1 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam, czy jeśli skończyłam pierwszy semestr, a drugi przerwałam z trakcie i zmieniłam kierunek studiów będę musiała płacić za te ECTS z poprzedniego kierunku? W usosie pokazuje mi, że tak, ale to wychodzi bardzo dużo pieniędzy, ok 3 tys. Jak to wygląda? Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 A co ma do tego dział przedstaw się? Nazywasz się nadwyżka? Przenoszę. Poczytaj forum bo temat wałkowany kilka razy w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga1 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Szukałam i nie znalazłam nic konkretnego poza tym, że ciągle piszesz, że temat wałkowany milion razy... dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Wyszukiwarka w prawym górnym rogu. Wpisz ects i masz tematy. Myślę że znalezienie nie zajmie Ci więcej niż 2-3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...