Karolaa438 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam. W październiku 2019 r. rozpoczęłam naukę na uczelni wyższej. Złożyłam również wniosek o przyznanie stypendium socjalnego. Niestety z przyczyn zdrowotnych przestałam chodzić na zajęcia i moje nieobecności kwalifikują się już do skreślenia z listy studentów, jednakże do tej pory nie zostałam skreślona, a stypendium za październik i listopad otrzymałam. Czy w związku z tym podlega ono zwrotowi, skoro nie uczęszczam na zajęcia, a w dalszym ciągu posiadam status studenta? Czy po skreśleniu z listy studentów lub złożeniu wniosku o rezygnacji ze studiów uczelnia może domagać się zwrotu przyznanego świadczenia?Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Do momentu skreślenia masz status studenta. Dopiero po skreśleniu nie powinnas otrzymywać stypendium. Nie ma czegoś takiego jak uczelnie wyższe. Są szkoły wyższe lub uczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...