22p Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Hej, jestem na 3 semestrze, obawiam się, że w sesji zimowej mogę mieć problem z zaliczeniami. Chodziłam na wszystkie zajęcia, wykłady, uczyłam się, a teraz mam pustkę w głowię. Z semestru 2 mam warunek, który miałam odrabiać na czwartym semestrze (już opłacilam ten warunek). Teraz moje pytanie, czy w ogóle wpiszą mnie na ten czwarty semestr jeśli okaże się, że mam również warunek z trzeciego? Czy można się o to ubiegać i kiedy, jeśli bardzo mi zależy by iść bez przerw przez te studia. Szuakłam w regulaminie ale nie wiem nadal, uczelnia AGH. Proszę o choć małą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 można mieć 2 warunki ale to zawsze indywidualna decyzja Dziekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22p Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 3 godziny temu, Łukasz napisał: można mieć 2 warunki ale to zawsze indywidualna decyzja Dziekana a w jaki sposób można się ubiegać o pozytywną decyzje Dziekana i kiedy najlepiej to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Trzeba złożyć wniosek i to wszystko. Można iść do dziekana w czasie konsultacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22p Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 10 minut temu, Łukasz napisał: Trzeba złożyć wniosek i to wszystko. Można iść do dziekana w czasie konsultacji Do dziekana czy prodziekana? Czy właściwe jest pójście i wyjaśnienie sytuacji osobiście czy im się nie chce słuchać tego, że mi zależy ale nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zacznijmy od tego że po co cytujesz post pod postem? Przecież to głupota. Widzę co napisałem. Nie rób tego. Co do pytania. Dziekan jest nad prodziekanem A zasada zawsze jedna im wyżej tym lepiej. Prodziekan ds studenckich też jest prawidłowa osoba. Tak, najlepiej osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22p Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 A czy deficyt ECTS z poprzedniego roku musi mieć wpływ na aktualny semestr? Czy załóżmy, że z tamtego (III) semestru mam deficyt czterech punktów, to czy teraz gdy bedę miec deficyt 3 to mam w sumie 7 czy na tamten semestr nie popatrzą i będę mieć deficyt 3 punktów? Czy to zsumują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Będziesz mieć deficyt 4 i 3. Jakie to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
22p Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Myślę, że może to mieć znaczenie jesli jest określony deficyt punktowy przy, którym skreślaja z listy studentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Z tego co wiem to suma. Ale... chyba 2 warunki można mieć za zgodą dziekana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...