Piotr Karbowski Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam, powtarzałem w tym roku 3 rok studiów, rok wcześniej nie udało mi się zaliczyć dwóch ćwiczeń w semestrze zimowym i tym samym nie zostałem dopuszczony do egzaminów. Zapłaciłem za poprawianie semestru i przystąpiłem do niego w tym roku. Sytuacja życiowa i konflikt z rodzicami sprawiły jednak, że musiałem opuścić miasto studenckie i wrócić do rodziców jednocześnie podejmując prace, bo nie byłbym w stanie sam się utrzymać. W ten sposób drugi raz nie zaliczę V semestru. Czy będę miał jeszcze raz możliwość powtarzania 3 roku w październiku? Studia jednolite magisterskie kierunek prawo. Dwa lata ukończyłem bez żadnych warunków, dopiero 3 rok sprawił mi problemy i o ile rok temu faktycznie nie zdałem bo może za mało się przyłożyłem tak teraz nie jestem już w stanie go zaliczyć, bo od początku grudnia nie uczęszczam na zajęcia z racji przeprowadzki. Dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Raczej nie widzę problemu w tym żeby kolejny raz powtarzać rok. Musisz jednak brać pod uwagę że jeśli wpadasz rocznik niżej to możesz mieć różnice programowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...