ola1711 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dzień dobry wszystkim, Z pewnych przyczyn (o których wolę nie mówić) chciałabym uzyskać zwolnienie z zajęć na prywatnej uczelni na studiach niestacjonarnych. Ewentualnie chciałabym uzyskać zwolnienie z zajęć niedzielnych. Powód nie ma związku ze stanem mojego zdrowia ani z pracą. Co powinam w takiej sytuacji zrobić? Uzyskać fałszywe usprawiedliwienie od pracodawcy (np mojego taty) albo zwolnienie od lekarza rodzinnego? Co będzie bardziej skuteczne i bezpieczne? Wiem, że to nie uczciwie, ale trudna sytuacja mnie do tego zmusiła. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Nie do końca rozumiem. Na większości zajęć możliwa jest jedną lub dwie nieobecności na semestr. Prowadzący akceptuję najczęściej zwolnienie lekarskie później zajęcia trzeba odrobić na dyżurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola1711 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 10 minut temu, Łukasz napisał: Nie do końca rozumiem. Na większości zajęć możliwa jest jedną lub dwie nieobecności na semestr. Prowadzący akceptuję najczęściej zwolnienie lekarskie później zajęcia trzeba odrobić na dyżurze. Problem jest taki, że nie mogę uczestniczyć w większości zajęć przez cały semestr. Tylko w soboty rano jestem w stanie być na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 A próbowałaś załatwić IOS? Wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Czasami można się dogadać z prowadzącym wówczas każda zajęcia zaliczasz na dyzurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...