HarIyn677888 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Hej, mam taka sprawe ponieważ zdałam mature chciala bym w przyszlosci być menagerem do spraw marketingu ale nie wiem jakie sa to studia i czy mam szanse Takie mialam wyniki z matury J.Polski 72% Matematyka 70% Angielski Podstawowy 98% Angielski Rozszerzony 90% Ustne : Polski 80% Angielski 100% Czy wgl z jednym rozszerzeniem moge cos studiowiac innego niż Filologie bo jestem poprostu ciekawa moze jak z dziennikarstwem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dziennikarstwo raczej odpuść. Idź w kierunku studia z zarządzania, ekonomii i później specjalizuj się w marketingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarIyn677888 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 a czy jak nie rozszerzalam matematyki to na studia ekonomiczne bede miala mozliwosci sie dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 tak, raczej bez problemu. Chyba, że to główne uczelnie w kraju, z badawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarIyn677888 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 a oceny sie liczą? bo w liceum miałam przedmiot Kierunek ekonomia i miałam 6 z niego i ogolnie całkowicie mialam 4.63 średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nie liczą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...