kamilos246 Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Witam Jak w temacie, mam zamiar zmienić swój kierunek ze studiów dziennych (stacjonarnych) turystyka i rekreacja na studia zaoczne (niestacjonarne) na kierunek pedagogika. Jestem na drugim roku I semestru turystyki i totalnie minąłem się z tym co chciałbym robić, możliwe, że chciałem spełnić ambicje swojej rodziny, dojrzałem już to samodzielnej decyzji i podjąłem decyzje o totalnej zmianie kierunku i formy studiowania. Chcę rozwijać się zawodowo i przy tym skończyć uczelnię wyższą. Pytanie, jest takie gdyż nie jestem pewny co powinienem zrobić w tej sytuacji. Czy składać wniosek do dziekanatu mojego aktualnego kierunku o zmianę kierunku, i na nowym wydziale o zmianę formy? Czy te dwa wnioski do aktualnego dziekanatu? Czy może te dwa wnioski połączyć w jeden? W każdym razie jestem w lekkiej rozterce, dodam iż nie zależy mi na czasie i jestem w stanie zacząć od początku roku akademickiego na pierwszym roku. Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Moim zdaniem nie jest to możliwe. To 2 zupełnie inne kierunki. Musisz ponownie się rekrutować na studia. Na studia niestacjonarne nie robią problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos246 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Okej czyli po prostu składać wniosek o rezygnacje ze studiów, i aplikować za rok na nowy rok akademicki na studia niestacjonarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...