Nickixxx Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Witam, jestem zainteresowana studiami na kierunku biofyzka okularowa specjalność: optyka okularowa z optometrią na UAM w poznan.studia.net. Niestety nigdzie nie znalazłam progów punktowych i nie wiem jakie trzeba mieć wyniki z matury by się dostać. Moje pytanie, czy ktoś wie od ilu punktów przyjmują na te studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie znalazłem takiego kierunku. Znalazłem tylko Biofizykę na UAM z różnymi specjalnościami. Wówczas rekrutujesz się tylko na kierunek, specjalność to osobna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickixxx Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie rozumiem, na stronie UAM podano ten kierunek jako osobny, tak samo wymagania są podane inne dla biofizyki i inne dla biofizyki okularowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 To jest kierunek biofizyka. Specjalność jest drugorzędna. Możesz iść na politologie specjalność dziennikarska lub politologie specjalność europeistyka ale to wciąż jeden kierunek. Jeden limit przyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickixxx Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Na takiej zasadzie, dobrze, w każdym bądź razie nie ma nigdzie podanych progów punktowych, stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 myślę, że to mało popularny kierunek dlatego jest o nim mało wpisów. Zadzwon do dziekanatu i zapytaj, spróbuj też podjechać na uczelnie i zapytać studentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...