Derrick Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Cześć wszystkim! Kieruje pytanie głównie do ludzi którzy byli lub są na ekonomii na UJK w Kielcach. Chodzi o to że mam miejsce 53 a wchodzi tylko 50 i dziś dzwoniłem do nich i pytałem czy da radę mnie wrzucić oni powiedzieli że tak i miałem status przyjęty po czym oddzwonili i powiedzieli że zrobili zamieszanie i musi to zatwierdzić sekretarz. Zadzwoniłem po paru godzinach i dowiedziałem się że nie przyjmują ponad limit i mnie niestety nie przyjmą. Moje pytanie jest takie, czy mam szanse wejść na dniach? Dużo osób rezygnuje z tego kierunku w pierwszym tygodniu i czy przyjmują na ich miejsce nowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Raczej nie przyjmują bo zatwierdzeniu listy studentów. Wówczas można się przenieść na zwolnione miejsce ale trzeba już coś studiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrick Opublikowano 30 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Czyli jeśli będę studiowal zupełnie inny kierunek na innej uczelnii w innym mieście to będę mógł się przenieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Nie. Będziesz mógł aplikować o przeniesienie. Tylko tyle. Najlepiej inna uczelnia ale kierunek ten sam. Ogólnie szanse marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...