rosto100 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cześć. Mam do was pytanie. Czy opłaca się iść na studia logistyczne zaocznie bez jakiejkolwiek wiedzy na ten temat ? Czy lepiej iść do szkoły policealnej logistycznej by wdrożyć się w temat ? Mam w planach isc na zaoczne. Ogólnie jestem po technikum hotelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Nie do końca rozumiem. A co chciałbyś wiedzieć przed studiami. Nie jest Ci potrzebna na tym kierunku żadna specjalna wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosto100 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Chodzi mi o to że niewiem czy na studiach zaczynają z góry czyli pomijając podstawy logistyki czy uczą ludzi od podstaw. Nigdy nie byłem na studiach I malo co czytałem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosto100 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Dzięki naprawdę. Dużo pomogłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...