Karboni123 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam W pażdzierniku chciałabym zacząć studia,ale zastanawiam się nad wyborem kierunku pomiędzy Ekonomią,Finansami i Rachunkowością (wieczorowe) a Zarządzaniem Finansami i Rachunkowością (wieczorowe). Dwa powyżej wpisane przez mnie kierunki znajdują się na Uniwersytecie Warszawskim ,ale mam wątpliwości czy poradzę sobie z matematyką ,ponieważ nie uczyłam się dotychczas rozszerzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Idziesz na kierunki ekonomiczne a nie uczyłaś się rozszerzonej matematyki? Potrzebne Ci to? Kierunki które wymienilas kiedyś były pod jednym kierunkiem: Kierunek ekonomia i różniłą się niuansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karboni123 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Skończyłam Technikum Ekonomiczne i stwierdziłam, że chce rozwijać się w kierunku związanym z finansami . Myślałam, że po tym kierunku może być dobrze płatna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Studia pracy nie dają. Później jest wielki płacz że po studiach nie ma pracy. Matematyki można się nauczyć. Takie studia są zawsze warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...