Ix_ Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dzień dobry. Mam pytanie dotyczące niezaliczenia roku na studiach. Z pewnych powodów nie przystąpię do egzaminu poprawkowego, a tym samym nie zdam roku (i tak idę na inne studia). Chciałam się zapytać jak wyglądają działania uczelni w takiej sytuacji- dostaję list, telefon o niezdaniu roku? Jak już nie zdam i przyjdę odebrać dokumenty to dostaję indeks, a przy ocenie z niezdanego przedmiotu mam napis ABS (za nieobecność)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dostajesz pismo o skreśleniu z listy studentów. To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ix_ Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 4 minuty temu, Łukasz napisał: Dostajesz pismo o skreśleniu z listy studentów. To wszystko A czy przy odbiorze swoich dokumentów z sekretariatu dostaję jakieś papiery z uczelni potwierdzające zaliczenia poszczególnych przedmiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Możesz poprosić o przygotowanie. Nie jest to standardowy dokument. W jakim celu cytujesz post pod postem? Zapoznaj się z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...