Majajag Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cześć! Mam dylemat co do kierunki studiów, obecnie jestem przyjęta na budownictwo, byłam pewna, że tam chcę iść, lubię różnego rodzaju techniczne sprawy, ale naczytałam się sporo opinii i w skrócie mówiąc 95% ludzi wiesza psy na tym kierunku:) Dlatego myślę, czy dobrym wyjściem nie będzie zmiana kierunku i tutaj myślałam o zarządzaniu i inżynierii produkcji, odpowiada mi, że to wciąż kierunek techniczny i dodatkowo z elementami studia z zarządzania własnej działalności. Jeśli chodzi o ZIP opinie, które znalazłam są dość przestarzałe, dlatego proszę o pomoc w wyborze i z góry dziękuję za pomoc:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Temat na forum poruszany kilka razy w miesiącu. Proponuję skorzystać z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...