MateooKING Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jaki kierunek według was jest lepszy i bardziej przyszłościowy? Jeden i drugi wybór to studia inżynierskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Według mnie na chwilę obecną lepszym wyborem jest MiBM ale w czasach gdzie coraz większy nacisk kładzie się na automatyzacje przemysłu czy AI które są podstawą przemysłu 4.0 to bardziej przyszłościowa może okazać się kierunek logistyka. Jak czujesz się na siłach możesz rozważyć też automatykę i robotykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nie ma czegoś takiego jak lepszy kierunek. Nikt nie wie co dla Ciebie jest lepsze i czym się interesujesz. Studia wybiera się zgodnie ze swoimi zainteresowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateooKING Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Bardziej interesuje mnie kierunek logistyka tylko pytanie czy opłaca się studiować ten kierunek? z tego co czytalem to niby tak ale dziwi mnie mała ilość uczelni z tym wlasnie kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 a co masz na myśli mówiąc opłaca? studia się w ogóle nie opłacają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...