Maru Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Witam Niestety popełniłem fatalny błąd i dałem złą kolejność kierunków na stronie rektuacyjnej. Czy jeśli wchodzę w próg punktowy kierunku do którego chciałbym się dostać to czy jest jeszcze jakaś możliwość by to naprawić? Co w takiej sytuacji powinienem zrobić? Pójść i złożyć dokumenty na ten kierunek narazie który się dostałem czy napisać jakieś pismo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Skontaktować się z działem rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Skontaktowałem się i powiedzieli mi że nie są w stanie teraz odpowiedzieć co z tym zrobić ale coś tam mówili o jakimś podaniu do rektora. Powinienem w takim razie pójść tam złożyć dokumenty i na miejscu się spytać w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Dowiedz się dokładnie co masz zrobić od działu rekrutacji żeby iść już gotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...