forkk Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Witam. Jak wpisac dane z egzaminów maturalnych w formularzu rekrutacyjnym na stronie Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie? Czy po zatwierdzeniu danych trzeba kliknąć opcję OCENY, wypełnić i potem kliknąć opcje EGZAMINY czy jakoś inzczej? Jak klikam Egzaminy to nic nie moge wpisać, dodam że zakładki OCENY nie uzupełniłem. A tak wogule po co sa tam jakieś dokumenty do zeskanowania skoro dokumenty i tak trzeba złozyc osobiście? Skąd mam wziasc dokument wyboru lektoratu i oświadczenie, jakie to ma być oświadczenie, skad je pobrać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Na uczelni funkcjonuje coś takiego jak dział rekrutacji i on służy pomocą w takich sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forkk Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 OK, ale chyba wiem, w danych podałem jakiś numer świadectwa maturalnego, czy po tym numerze komisja rekrutacyjna sobie sprawdzi moje wyniki maturalne i w ten sposób nie musze wpisywac wyników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forkk Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 A tak wogule to musze na stronie rekrutacji UP w krakowie zrobić kopie swiadectwa maturalnego i dwóch innych dokumentów zeby rekrutacja ruszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forkk Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 W jakim formacie przesłac kopie świadectwa maturalnego, domyslnie mam w pdf,czy trzeba plik jakos nazwać? Już nie odbieraja telefonów w dziale rekrutacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...