Theanni Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Hejka! Niestety nie mogę znaleźć informacji na temat progów z zeszłego roku na kierunku Energetyka na AGH. Chciałabym wiedzieć przynajmniej orientacyjnie, czy wystarczy mi (prawdopodobnie) 94% z podstawowej matematyki i 70% z rozszerzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 To nie wiele Ci powie bo w tym roku powinny być zmiany i dużo surowsze kryteria rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanni Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Dziękuję za odpowiedź. No tak, widziałam te wszystkie artykuły na Internecie, że teraz będą surowsze warunki rekrutacji i chyba mniej miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 tak, to ze względu na finansowanie uczelni. Ale masz dobre wyniki więc jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanni Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mam nadzieję, że się uda. A jak nie na tym to na pokrewnym kierunku. Zaciekawiła mnie też energetyka odnawialna oraz ekologiczne źródła energii. W przyszłości bardzo chciałabym mieć styczność z odnawialnymi źródłami energii, ale szczerze mówiąc, to nie wiem który z tych kierunków, da mi największą szansę na zrealizowanie tych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Na I stopień im bardziej kierunek ogólny tym lepiej. Od specjalizacji masz 2 stopień i podyplomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanni Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Hm ogólniejszym jest chyba energetyka? Mam jeszcze jedno pytanie. Czy nie rozszerzając fizyki i chemii w liceum, poradzę sobie? Czy warto ogarnąć jakieś podstawy w wakacje? Z chemią nigdy nie miałam problemu, z fizyką też nie, czasami czegoś nie rozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Energetyka jest ok. Poradzisz sobie jeśli matematykę rozszerzona ogarniasz. Na pewno warto przesiąść w wakacje i przejrzeć materiał maturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanni Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ok, bardzo dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...