Malami25 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam. W tym roku zdaje maturę rozszerzoną z polskiego i angielskiego? Zastanawiam się nad kierunkiem ekonomiczno-prawnym albo finanse i rachunkowość. Wiem, że na ekonomiczno-prawne polski punktują. Jeśli mi nie pójdzie to podejdę za rok jeszcze do geografii. Czy ktoś może studiuje jeden z tych kierunków, w jakim mieście i czy ciężko się dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie nie. Ani to nie Kierunek ekonomia ani prawo. Polecam zdecydować się na coś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malami25 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 4 minuty temu, Łukasz napisał: Nie nie. Ani to nie ekonomia ani prawo. Polecam zdecydować się na coś konkretnego. Ja słyszałam o tym kierunku dobre informacje i jednak studenci na to idą. Poza tym jak czytałam to są perspektywy po tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Wybór studiów to indywidualne preferencje. Nie do końca rozumiem co jest realizowane na takim kierunku. W ciągu 3 lat nie da się przerobić tych zagadnień. Do tego nie możesz kontynuować kariery prawniczej. Duże lepiej na 1 stopniu zrobić ekonomię a z prawa studia podyplomowe. To że ludzie idą nic nie znaczy. W 2004 roku było na UMK 5800 chętnych na europeistyke a 100 osób przyjmowali. Dostawaly się osoby od 5.6 W górę. I co w związku z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malami25 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie będę się kłócić. Ja trochę na ten temat poczytałam i wiem, że są duże predyspozycje po tych studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ok. A co chcesz konkretnie po tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...