goodluuck Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam wszystkich, załóżmy że dana osoba skończyła 1 stopień studiów i uczelnia policzyła jej średnią arytmetyczną z pozytywnych ocen (nie licząc dwój). I chce startować na mgr na tym samym kierunku, ale innej uczelni, na której stronie napisane jest, że do rekrutacji potrzebują zaświadczenie o średniej (nie piszą jakiej). I teraz gdy owa osoba dość często miała 2 w pierwszym terminie. To czy lepiej pytać się w nowej uczelni jaka to ma być średnia ? Czy wybrać korzystniejszą opcje nic nie mówiąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nie wiem co to za uczelnia ale do średniej liczą się również 2. Powinieneś podać średnia wymagana na nowej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodluuck Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dzięki, tak zrobię. Zależy mi na magisterce na państwowym Uniwerku, a ukończyłem uczelnie niepubliczną, i trochę się boje o przyjęcie z powodu nie za dobrej średniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...