Biologia SGGW Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Witam, znajduje się obecnie na studiach psychologicznych na APSie w Warszawie. Myślę o przenosinach na biologię na SGGW w Warszawie. Czy ktoś może mi doradzić czy to dobry pomysł? Z nie macie doświadczenia wyniesione z tej uczelni? Jak wykładowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 A jaki to ma związek z działem przedstaw się??? Przenoszę. Następnym razem będzie kosz. Co do pytania to już od Ciebie zależy czym się interesujesz. Jeśli uważasz że biologia spełni Twoje oczekiwania to na pewno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biologia SGGW Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...