Greedo Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Cześć, mam pewien problem a mianowicie, jestem obecny na liście rankingowej na studia magisterskie. Dziś chciałem złożyć dokumenty po czym okazało się, że panie z działu rekrutacji nie przyjmą dokumentów, ponieważ skończony przeze mnie kierunek nie występuję w ich uchwale i po moim kierunku mnie nie przyjmą. Cytuje '' no faktycznie jest pan na liście, ale nie możemy przyjąć dokumentów''. Można coś z tym zrobić, jakieś odwołanie, w ogóle spotkał się ktoś z czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 to faktycznie jakiś błąd w trakcie rekrutacji, że Cię kwalifikowali. A z jakiego kierunku na jaki idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Z genetyki i Studia na kierunku biologia eksperymentalnej na biotechnologie. Ale nic nie zdziałam od dziekan zero odpowiedzi a rektor odesłał mnie ponownie do działu rekrutacji, co nic nie dało niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...