evepau Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Co myślicie o kierunku technologia żywności i żywienie człowieka? Dostałam się na te oto powyższe studia i zastanawiam się czy dobrze wybrałam. Studiował ktoś na tym kierunku? Możecie coś o nim powiedzieć? ciężko jest? czy da się przeżyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeśli jest zgodny z zainteresowaniami to na pewno dobrze wybrałaś. Nie może być innej mozliwosci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlloRossi Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Luzik 4 semestry przeleciało nie wiadomo kiedy . Zaczynam piąty semestr i nie mogę doczekać się kiedy zrobią zajęcia zdalne ... siup .. do domciu z dala od Warszawy. Jeśli chodzi o kierunek ...cóż zależy jak na to patrzeć.. za wiele się nie nauczyłam ale przynajmniej więcej czasu jest na życie studenckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...