Marcin324 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam. Mam pytanie jakie mam szanse jeśli jestem na 101 miejscu w rekrutacji na finanse rachunkowość i ubezpieczenia oraz 85 na Podyplomówki z zarządzania. Czy ilość chętnych mogła się zwiększyć dzięki niepewności spowodowanej testem wstępnym na SGH? Oraz czy warto studiować FiR na SGGW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 A kto ma wiedzieć jakie masz szansę. Dziennie pyta o to kilkadziesiąt osób. Skąd ktoś to ma wiedzieć? Jakaś czarna kula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin324 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Może ktoś kto idzie na sgh o tym napisze. Wie Pan może ktoś np. rok temu był w podobnej sytuacji i się pochwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ale to co roku wygląda jednak inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...