1Bombelek1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam serdecznie! Czy wiecie może na jakiej uczelni i na jakim kierunku w Trójmieście jest rozliczenie roczne? Chodzi mi o to, że ewentualne skreślenie z listy studentów następuje nie od razu po pierwszym semestrze, a dopiero na koniec roku akademickiego. Często jeżdżę za granicę do pracy, a potrzebuję zdobyć wyższe wykształcenie i wiem, że będę często nieobecny na uczelni, więc taki system rozliczania odpowiadałby mi najbardziej. Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 ... Nikt o to nie pyta przy rekrutacji. Rozliczenie roczne jest teraz na wielu uczelniach publicznych tym bardziej na studiach niestacjonarnych. Łatwiej będzie Ci jednak o dyplom na prywatnej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ale co Ci da to, że będziesz miał rozliczenie roczne, skoro np. przez wyjazd nie mógłbyś podejść do zaliczania pierwszego semestru? Może jakimś rozwiązaniem byłyby studia w formie e-learning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Bombelek1 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 16 godzin temu, Łukasz napisał: ... Nikt o to nie pyta przy rekrutacji. Rozliczenie roczne jest teraz na wielu uczelniach publicznych tym bardziej na studiach niestacjonarnych. Łatwiej będzie Ci jednak o dyplom na prywatnej uczelni. Czy mógłbym uzyskać informację na których konkretnie uczelniach i kierunkach w Trójmieście obowiązuje taki system? Przejrzałem sporo ofert edukacyjnych i nigdzie nie znalazłem takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Bo nikt o tym nie informuje. Zadzwoń do działu rekrutacji PG, UG. W końcu uczelni w Gdańsku nie jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Bombelek1 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dzwonienie na uczelniano-dziekanatowe numery telefonów to masakra. Albo nikt nie odbiera albo osoba nie jest na tyle kompetentna, żeby udzielić informacji, dlatego pytam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 No my też nie wiemy. Tym bardziej że może się to zmienić z roku na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie wiem, czy będą chcieli Ci udzielać takich informacji, bo pytanie przed rekrutacją o to, jakie jest rozliczenie może kojarzyć się z kimś, kto zapisuje się na studia tylko dla zniżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Tak to niestety wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Bombelek1 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Przykro mi, że przez czyjeś cebulactwo ja nie mogę rozwiązać swojego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek12 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 @1Bombelek1 i jak udało ci się coś znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...