millens Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam, dostałam sie na studia na agh i do 11 muszę złożyć papiery na kierunek na który sie decyduje. Na innej uczelni liste zakwalifikowanych ogłaszają dopiero 13 lipca i nie wiem czy zostanę zakwalifikowana. Chciałam zapytać czy składając papiery na agh decyduje sie juz ostatecznie czy mogę jeżeli zostanę zakwalifikowana na tą drugą uczelnie zmienić decyzje. Bardziej zależy mi na tej drugiej uczelni. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 ??? czytalaś forum? bo było wiele razy? generalnie temat do zamknięcia ale Ci odpowiem chociaż Twoje lenistwo źle wróży. Tak, możesz przenieść papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millens Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Tu nie chodzi o lenistwo tylko o czas którego aktualnie nie mam więc zapytałam i liczyłam na krótką odpowiedz. Ale dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Szybciej jest wyszukać. Trwaloby to 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millens Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dobrze nie sprzeczam sie niech będzie że jestem leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Mówisz o czasie a co z moim czasem? Jeśli 10 razy odpisuje na to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millens Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No ok przecież przyznałam ci racje. Ale napisałam też ze proszę o odpowiedź nie zmuszałam nikogo do tego. Ale i tak dziękuje za jej udzielenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...