KRuL MATEMATYKI TO NIE JA Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam ciekawy jestem co jeśli chciałbym mieć stypendium socialne na uczeli kiedy zarobki ojca + matki to 1600zł ( mieszkam z nimi) ale mam rodzenstwo 4 osoby które są wysoko ustatkowane ... ale nie miaszkaja z nami ? czy stypendium dalej by mi przysługiwało czy przez to że mam rodzeństwo pracujące juz odpada? i jeszcze jedno... czy "papiery" o stypendium składa się po rozpoczęciu roku czy jeszcze zanim mnie zakwalifikowali na studia mam złożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Mam wrażenie że już Ci na to odpowiadałem. Wszystkie osoby zameldowania. Podanie składa się po rozpoczęciu studiów. Dziekanat informuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRuL MATEMATYKI TO NIE JA Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 mi? nie możliwe, dzięki za informacje w każdym razie. swoją drogą ktoś to weryfikuje pózniej? bo przeciez ktoś może wpisać że mieszka sam podczas gdy mieszka tak naprawdę wiecej osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Chodzi Ci o wyłudzenia? Skoro nie Tobie to znaczy że już taki wątek był na forum i wystarczyło poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRuL MATEMATYKI TO NIE JA Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 tak dokładnie, ktoś to sprawdza ? sorka, rzeczywiście jest już temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie wiem jakie mają zasady kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...