BlackisBlack Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czy są tu studenci z Poznania? Wyrazcie swoją opinie na temat miasta, uczelni, życia studenckiego jesteście zadowoleni? Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Bywałem w poznan.studia.net przez 6 lat. To duże i rozwinięte miasto. Bardzo przedsiębiorcze i przemysłowe co nie każdemu odpowiada, np. Mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stukacz444 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Ja studiowałem w poznan.studia.net i za bardzo nie "poczułem" tego miasta. Zbyt mocno przebija się młodzież z okolicznych wsi, która psuje wizerunek miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyteka Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Szczerze mówiąc dla mnie jest chyb na trzecim miejscu za Wrocławiem i Warszawą, trochę mało przyjemny ale pełen ciekawych wydarzeń, dobrych klubów i wartych poznania ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...