BalckSkin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam. Czy łatwo jest się dostać na psychologię niestacjonarne na Uniwersytecie Gdańskim. Liczba kandydatów na miejsce ostatnio wynosiła 7,50. Mam wątpliwości czy dostanę się i rozważam uczelnie prywatna ale chciałbym wiedzieć czy mam szansę na zaoczne. Wiem że na dzienne się nie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 a na jakiej podstawie ktoś z nas ma to wiedzieć? skoro jest prawie 8 osób na 1 miejsce, nawet jeśli połowa to kierunek 2 wyboru, to i tak dość trudno się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BalckSkin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Właśnie uzyskałem informację od biura rekrutacji że jest tyle miejsc ile będzie chętnych. Nie wiem co teraz zrobić gdyż na uczelnie prywatna mam miesiąc na wysłanie skanów dokumentów a dokładnie do Wyższej Szkoły finansów i studia z zarządzania w Warszawie. Ps Ma ktoś opinie na temat tej uczelni i kierunku psychologia na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 chwila. Po 1. na niestacjonarnych bardzo często przyjmują wszystkich - po 1 semestrze robią odsiew 2. z jakiej racji masz tylko miesiąc, skoro wyniki matur będą 1 lipca. i w końcu po 3. możesz złożyć podanie tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BalckSkin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgadzam się ale na Wyższej Szkole finansów i studia z zarządzania muszę dostarczyć skany dokumentów w przeciągu 30 dni od daty rejestracji a orginaly do 30 września, stąd moje obawy, że złożę tam i nie będę mógł rekrutowac się na UG. Z drugiej strony obawiam się że nie będzie miejsc na prywatnej....Bardziej zależy mi na UG więc nie wiem czy stawiać wszystko na jedną kartę i próbować na zaoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nie rozumiem. Przecież możesz aplikować na kilka uczelni a oryginał zlozyc na wybraną na którą się dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BalckSkin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Czyli mam rozumieć że skany dokumentów nie decydują o dostaniu się? Na Wyższej Szkole finansów i studia z zarządzania w Warszawie (prywatna) jest tak ze należy im wysłać skany podpisanej umowy, świadectwa itd... Nooo i mam obawy że jak nie dostanę się na UG to w Warszawie nie będzie miejsc Ps Do Wyższej Szkoły finansów i studia z zarządzania w Warszawie należy orginaly dostarczyć do 30 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Tak bo to uczelnia niepubliczna. Rządzi się swoimi prawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BalckSkin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Żeby nie zakładac nowego tematu....zobaczyłem na stronie internetowej że na psychologię niestacjonarne na UG w 2016 prowadzony był drugi nabór Oznacza to że dostał się każdy kto złożył i nie wypełnili limitu miejsc? Jak to wygląda z tym drugim naborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 nie każdy. Musi być minimalny próg. Uczelnia woli nie przyjąć słabego maturzysty i nawet jeśli miało by być wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...